foradia subscriutegrat

Col·lectiu-Compromís Cocentaina lamenta que el restaurant de Sant Cristòfol porte 2 anys i mig tancat

El Col·lectiu 03820-Compromís denuncia que el restaurant estiga tancat des de juny del 2017 i que l’equip de govern "haja sigut incapaç" de traure amb èxit una nova concessió del servei.

El Col·lectiu 03820-Compromís de Cocentaina ha lamentat la situació de tancament del restaurant de Sant Cristòfol. El servei de restaurant, recorda la formació, es presta a través d’una concessió municipal. Segons el portaveu de la coalició a l’Ajuntament, Jordi Pla, “és decepcionant que el restaurant de Sant Cristòfol porte 2 anys i mig tancat“.

El paratge de Sant Cristòfol és un lloc de referència per a Cocentaina i per a la comarca. Dos anys i mig és molt de temps. En les últimes setmanes s’han vist intents d’actes vandàlics en els ventanals. Lamentem la poca iniciativa i les poques ganes de l’equip de govern per traure amb èxit la concessió del servei. Cocentaina no pot tenir més temps el restaurant de Sant Cristòfol tancat“, ha remarcat Pla.

A més a més, el portaveu del Col·lectiu-Compromís espera que “es veja la llum al final del camí. Tal volta cal plantejar-se i reformular el seu ús. Aquest paratge aporta dinamisme econòmic, ambiental i esportiu al nostre poble“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *