foradia cdturisme

Congrés internacional dedicat a la figura de l’escriptor alcoià Juan Gil-Albert

• La trobada es desenvoluparà entorn de la producció de l’escriptor i en ella intervindrà un nodrit grup d’experts, escriptors i investigadors de diverses generacions

L’institut alacantí de Cultura Juan Gil-Albert, junt amb la Diputació d’Alacant, organitza un congrés internacional dedicat al poeta i assagista alcoià al qual ret homenatge amb el seu nom. El títol del congrés és ‘Vibracions de Juan Gil-Albert: la fascinació de la constància’, i es realitza amb motiu del XXV aniversari de la seua mort.

La trobada es desenvoluparà entorn de la producció de l’escriptor i en ella intervindrà un nodrit grup d’experts, escriptors i investigadors de diverses generacions. Entre ells, alguns que van tindre contacte amb l’autor durant els anys 70 i 80: Guillermo Carnero, Jaime Siles, Manuel Aznar, José Carlos Rovira, Pedro J. de la Peña i Ricard Bellveser. També Juan Cano Ballesta, Ángel Luis Prieto de Paula, Annick AllaigreDunny, María Paz Moreno, Claudia Simón, José Ferrándiz, Pedro García Cueto, Manuel Valero, Alberto Conejero i Juan Luis Iborra.

Serà entre els dies 3 i 6 d’abril. Es durà a terme a la Casa Bardín d’Alacant, la seu de la UA en Alacant, el campus de la UA d’Alcoi i Villa Vicenta, casa que va ser propietat de la família de Juan Gil-Albert.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *