foradia subscriutegrat

L’alcoiana Raquel Pla campiona del Trofeu Federació de patinatge

• Raquel Pla aconsegueix la primera posició en el Trofeu Federació en la Categoria Infantil. • Alba Botella aconseguia posicionar-se en la 6a posició

raquel-pla-patinatge

El cap de setmana passat es va celebrar en la localitat valenciana d’Alginet l’última prova del Calendari Autonòmic de Patinatge Artístic de la temporada 2016, el Trofeu Federació, que va reunir a les millors esportistes de la Comunitat Valenciana en categories de Benjamí a Sènior.

La representació alcoiana del Club Patinatge Artístic Alcoi estava formada per les esportistes Raquel Pla (Infantil) i Alba Botella (Cadet).

Després de l’excel·lent resultat obtingut en la IV Copa d’Aragó, Raquel Pla es presentava a aquesta competició autonòmica amb la il·lusió de poder aconseguir un bon resultat i d’aquesta forma rubricar una temporada que podríem valorar com molt positiva.

Les expectatives es van complir i la jove alcoiana aconseguia per primera vegada en la seua trajectòria esportiva la primera posició en el Trofeu Federació en la Categoria Infantil, després d’un complet programa obligatori que li va permetre liderar la classificació, fins i tot per davant de l’actual campiona autonòmica.

Un gran resultat que posa fermall final a una temporada que li ha permés estar en les cites més importants del calendari de competicions de patinatge artístic (Provincial, Autonòmic, Nacional, Trofeus Nacionals i Trofeu Federació), i que ha posat de manifest la gran progressió experimentada per aquesta jove alcoiana.

Per la seua banda, Alba Botella aconseguia posicionar-se en la 6a posició en la categoria Cadet, que es pot considerar també un bon resultat. Aquesta patinadora també ha millorat en relació amb cites anteriors.

Des del Club Patinatge Artístic Alcoi estan convençuts que, pròximament, la patinadora pot aconseguir millors resultats amb el treball diari.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *