foradia cdturisme

Xàtiva organitza un ample programa d’actes i activitats juvenils per a novembre i desembre

• La Regidoria de Joventut de Xàtiva ha configurat un ample programa juvenil per als mesos de novembre i desembre • Amb tallers, activitats, concursos, viatges i xarrades.


La Regidoria de Joventut de Xàtiva ha configurat un ample programa juvenil per als mesos de novembre i desembre de 2018, amb tallers, activitats, concursos, viatges i xarrades.

Els ta s temàtiques: de tatuatges de henna, d’elaboració de sucs i còctels, master class de DJ, de composicions decoratives amb llepolies, creació d’un photocall per a festes o d’elaboració de galetes fondant. Tots ells gratuïts, amb inscripció prèvia en la Casa de la Joventut.

Les dues xarrades seran: una de feminisme-igualtat-diversitat i una altra sobre ecologisme-medi ambient-sostenibilitat.

Respecte a les activitats programades, es realitzarà una exposició per commemorar el Dia Mundial sense Alcohol, organitzat per la UPCCA. Així mateix, amb motiu del Dia Mundial de Lluita contra la Sida, es farà una campanya informativa i, també, per al dia + curt, una projecció cinematogràfica.

Per altra banda, des de la mateixa regidoria s’està organitzant un concurs de relats breus sota el lema ‘Prou de violència masclista’, premiat amb un val de 100 € per a gastar en un comerç de Xàtiva. Les bases del concurs s’han de sol·licitar en la Casa de la Joventut. Per a desembre, a més, n’hi ha previst el concurs de fotografia nadalenca amb el tema ‘Prevenció d’addiccions’, organitzat per la UPCCA.

Pel que fa als viatges joves, s’ofereix un cap de setmana a Madrid (15-16 de desembre), on hi ha una oferta molt variada de les activitats i visites que es poden fer. També hi ha una eixida a la neu, concretament el 28 de desembre amb una excursió a Javalambre. A més està previst una eixida al Saló del Manga.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *