foradia cdturisme

Xàtiva crea una targeta de fidelització del comerç local

• Oferirà que els consumidors obtinguen un seguit d’avantatges dels 10 establiments que formen part de la campanya • “Som conscients que no són bons temps per al comerç de proximitat, i per això hem tingut molt clar el fet de treballar cap a la fidelització".


Xàtiva ha presentat una targeta urbana de fidelització del comerç local, que oferirà que els consumidors obtinguen un seguit d’avantatges dels 10 establiments que formen part de la campanya. La targeta començarà a circular en octubre.

Abans de dur a terme la iniciativa, l’Ajuntament ha realitzat un estudi previ i ha visitat junt amb els comerciants diferents ciutats que l’han implantada, com és el cas de Vic, Vilafranca o Tarragona entre d’altres.

“Som conscients que no són bons temps per al comerç de proximitat, i per això hem tingut molt clar el fet de treballar cap a la fidelització d’eixe comerç que, entenem, és un dels motors econòmics més importants de Xàtiva”, ha manifestat el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente.

Cal destacar que la targeta també oferirà molta informació per tal de difondre les activitats o les promocions que es van desenvolupant al mateix temps que s’habilitarà una pàgina web informativa.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *