lasarga ajualcoipresuparticipa

“Les mascotes no són coses, sinó una part més de la família”

• Aquest és el missatge que l’Ajuntament d’Alcoi vol transmetre a través de la segona part de la campanya de conscienciació ‘Els animals són éssers vius’ • L’any passat es va aprovar al Congrés dels Diputats que els animals han de ser considerats, no com a coses, sinó com a ésser vius.

Segona part de la campanya de conscienciació ‘Els animals són éssers vius’./ foto: Óscar Francés

Les mascotes no són coses, sinó una part més de la família. Aquest és el missatge que l’Ajuntament d’Alcoi vol transmetre a través de la segona part de la campanya de conscienciació ‘Els animals són éssers vius’.

La primera part de la campanya va estar centrada a informar i prevenir els enverinaments, mostrant un protocol d’actuació directa si es detecta un cas d’intoxicació o enverinament.

L’objectiu d’aquesta segona part de la campanya és divulgar les virtuts, avantatges i aportacions que ens proporcionen els animals en general i les nostres mascotes en particular, a la mateixa vegada que es transmet els valors del respecte i la responsabilitat.

Per a fer-ho, es distribuiran cartells informatius que integren un QR a través del qual es pot gaudir d’una animació audiovisual. Aquesta animació es projectarà també als centres educatius d’Alcoi.

Cal recordar que la campanya forma part d’una de les propostes elegides als pressupostos participatius d’aquest any, que té una dotació econòmica de 5.000 euros.

Just l’any passat es va aprovar per unanimitat al Congrés dels Diputats l’admissió a tràmit de la modificació del Codi Civil respecte a la consideració dels animals, fins ara considerats com a coses, com a ésser vius.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *