foradia barnasants

Climent ressalta el valor del sector del joguet a les nostres comarques

• Rafa Climent ha fet valdre el sector del joguet a les nostres comarques, localitzat, principalment, als municipis d'Ibi, Onil, Tibi, Castalla i Biar • Un sector que proporciona ocupació directa a unes 1.700 persones


Rafa Climent ha fet valdre el sector del joguet a les nostres comarques, localitzat, principalment, als municipis d’Ibi, Onil, Tibi, Castalla i Biar. Un sector que proporciona ocupació directa a unes 1.700 persones. Durant l’any 2017 va aconseguir una xifra de 194 milions d’euros en exportacions, i, a més, té un efecte tractor en l’economia de la zona, a través de diferents indústries auxiliars d’altres sectors.

“El futur del sector del joguet passa per apostar per la qualitat, el valor afegit i l’adaptació als canvis de gust dels consumidors”, ha destacat el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. I en aquest sentit ha assenyalat que “el joguet alacantí pot trobar grans oportunitats mitjançant la incorporació de nous components tecnològics, ja que segons l’estudi presentat per AIJU, en l’últim any més de la meitat de les xiquetes i els xiquets van rebre joguets amb tecnologia”.

Ha sigut amb motiu de la presentació de la ‘Guia AIJU 2018-2019′, celebrada a l’Institut Tecnològic del Producte Infantil i d’Oci, a Ibi. Aquesta guia del joguet és un projecte, finançat pel l’IVACE, que compta amb observació del joc, i la col·laboració de famílies i professors, anàlisi pedagògica, estudi d’adequació a discapacitats i una selecció per part d’experts.

El conseller ha ressaltatla utilitat d’aquesta guia per ajudar els pares a triar jocs i joguets de qualitat“, entesa també com “allò que aporta valors addicionals a l’educació dels nostres fills si volem aconseguir una societat inclusiva“.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *