foradia

Gandia commemora el Dia Internacional de la Memòria Trans

• Dedicat al record d'aquelles persones que han sigut assassinades víctimes de la transfòbia, que han sigut durant 2018 més de 370.

Hui dimarts, 20 de novembre, se celebra el Dia Internacional de la Memòria Trans, dedicat al record d’aquelles persones que han sigut assassinades víctimes de la transfòbia, denunciant l’odi i  contra el col·lectiu i ressaltant la vulnerabilitat a les persones trans.

Gandia se suma a aquesta celebració posant de manifest la violència que ha patit i pateix aquest col·lectiu, especialment vulnerable a la lgtbifòbia. De fet durant 2018 han sigut assassinades més de 370 persones trans.

És per això que l’Àrea d’Igualtat, Diversitat I Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia, a més de les accions educatives de conscienciació i denúncia que realitza durant tot l’any, ha volgut donar visibilitat a aquesta lluita penjant la bandera trans a la façana del consistori.

Aquesta mateixa vesprada, de 17:00 a 19:00 h, hi haurà una jornada de portes obertes a la ciutadania en l’Espai de la Diversitat, que l’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament ha cedit per a l’ús dels col·lectius LGTBI de la ciutat. Concretament, DretaSer Associació, Associació de famílies de menors i joves trans, informarà del seu treball d’ajuda, informació, suport i acompanyament a les famílies en el trànsit dels menors.

En els pròxims dies, a més, es presentarà una altra acció organitzada per Dret A Ser, en col·laboració amb l’associació Poliqroma i amb el suport de l’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *