foradia subscriutegrat

Gandia millora les platges i incorpora noves tecnologies al servei de socorrisme i seguretat

Vicent Mascarell: “Ja som la millor i més neta platja de la Mediterrània i ara ens convertirem en una de les platges de la Comunitat que més vigilància tindrà d'una forma permanent"

Gandia aprova el plec de condicions tècniques i administratives que regularà els serveis sanitaris, vigilància de platges, dron de salvament i socorrisme de Gandia per tal de millorar i incorporar les noves tecnologies i la innovació al servei, ha informat el regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell

Tal com ha explicat l’edil, es tracta d’un projecte ambiciós que compta amb un pressupost de 2.632.000 € per als propers quatre exercicis. “Volem abordar de manera integral aquest servei per donar servei a les nostres platges entre març i octubre convertint-nos en una de les platges de la Comunitat que més vigilància tindrà d’una forma permanent” va explicar Mascarell.

També ha incidit en el reforç que suposarà el servei de dron per incorporar aquesta tecnologia per millorar la vigilància i fins i tot participar en tasques de salvament. “És un servei que s’està prestant en algunes platges de la Comunitat Valenciana entre les quals es troba Gandia gràcies a la Generalitat, però a partir de l’any que ja serà un servei propi“.

A més a més permetrà disposar de prop de 30 persones (coordinats, 26 socorristes, un metge i una infermera) en temporada alta que prestarà servei en cinc postes de les diferents platges, amb tres punts de platja accessible amb personal especialitzat a més de disposar d’una ambulància, quads, una llanxa o una moto aquàtica, entre otros.

Ja som la millor i més neta platja de la Mediterrània i volem augmentar la seguretat per mantenir-nos en el top europeu en l’àmbit de la seguretat que ens permeta modernitzar-nos per ser més eficaços en matèria de vigilància a les nostres platges” va finalitzar l’edil.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *