foradia subscriutegrat

Mercè Martínez: “des del Botànic hem fet un sistema de protecció dels Serveis Socials”

• Gandia presenta la campanya ’Els Serveis Socials són la Quarta Pota’, promoguda per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives • “Volem celebrar la quarta pota de la cadira, que fins ara estava trencada, per l’abandonament dels governs anteriors”

Gandia presenta la campanya ’Els Serveis Socials són la Quarta Pota’, promoguda per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, amb la qual es pretén posar en valor els serveis socials municipals i els seus professionals com a pilars fonamentals de l’Estat del benestar, al costat de la sanitat, l’educació i el sistema de pensions.

Volem celebrar la quarta pota de la cadira, que fins ara estava trencada, per l’abandonament dels governs anteriors”, ha explicat la directora general de Serveis Socials i Persones en Situació de Dependència, Mercè Martínez i Llopis. “Amb la nova llei, des del Botànic hem fet un sistema de protecció als Serveis Socials equiparable a l’educació, la sanitat i les pensiones, les altres tres potes de l’Estat del benestar“.

Mercé Martínez ha recalcat que a la Comunitat Valenciana havia desaparegut aquesta quarta pota, “no existia, per això volem reivindicar-lo i agrair als professionals i als equips de govern que el fan possible, que han apostat pels serveis socials”.

Per la seua banda, el regidor de Responsabilitat Social, Nahuel González ha agraït l’aposta de la Conselleria pels serveis socials i per “dotar-nos de millors recursos, una ferramenta de transformació social. També per treballat colze a colze amb els ajuntaments i que hui té visibilitat en un acte de celebració”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *