foradia pressupostparticipatiualcoi

25 activitats a Ontinyent per a celebrar el III Dia Internacional de la Ciutat Educadora

• Es tracta d’una programació que “reflecteix la importància que dóna Ontinyent a l’educació implicant diverses regidories i als agents integrats al Consell Educatiu de Ciutat" • Un especial pes específic tindrà a la programació les activitats de la VIII Universitat de Tardor d’Ontinyent


Ontinyent celebra el III Dia Internacional de la Ciutat Educadora. Ho fa amb una programació de 25 activitats, que tindran lloc des del dijous 22 de novembre fins al proper dia 30, impulsada per l’Ajuntament, el Consell Educatiu de Ciutat i el Campus d’Ontinyent de la Universitat de València (UV).

Es tracta d’una programació que “reflecteix la importància que dóna Ontinyent a l’educació implicant diverses regidories i als agents integrats al Consell Educatiu de Ciutat, tant d’educació formal com no formal”, segons comenta l’alcalde, Jorge Rodríguez.

Entre les activitats de la programació hi haurà: una recepció a alumnats guardonats en premis extraordinaris; un taller d’autodefensa feminista; un d’urbanisme aplicat a la infància; una xerrada sobre educació no formal; una taula d’FP; el tractament de tres propostes educatives al plenari; o una reunió per implantar a Ontinyent les aules compartides.

A més a més es presentarà el Metrominut, un panell que indica les distàncies i el temps caminant per la ciutat i que s’ha repartit entre l’alumnat d’Ontinyent per a promoure el desplaçament per la ciutat a peu; així com uns pictogrames que es repartiran als edificis municipals perquè els xiquets i xiquetes amb autisme identifiquen millor estos espais públics.

La programació arranca avui dijous 22 de novembre amb un concert de professorat del Conservatori de Música a les 19:30 hores; inclourà activitats com la Fira d’Associacions que impulsa el Consell Local de la Joventut; un taller de conversa en francès i un ‘Pub Quiz‘, organitzats per l’Escola Oficial d’Idiomes; una representació de teatre en anglès a càrrec del col·legi Pureza de Maria; un taller de guitarra a càrrec d’Ad Libitum.

Un especial pes específic tindrà a la programació les activitats de la VIII Universitat de Tardor d’Ontinyent, de la que el director del Campus, José Cantó, explicava que té com a lema ’20 anys de presència de la Universitat a Ontinyent, un camí compartit’. Cantó apuntava que “aquest camí compartit no hauria estat possible sense la complicitat de la què es parlava, també entre institucions socials i econòmiques com l’Ajuntament, Caixa Ontinyent, la Universitat de València i el conjunt d’entitats que integren la Fundació Campus Ontinyent”.

Les activitats de la Universitat de Tardor s’obriran dilluns 26 amb un acte inaugural al Centre Cultural Caixa Ontinyent, i inclouran diverses conferències, tallers, taules redones, una exposició del treball guanyador del II Premi Balarma; i un acte de cloenda divendres 30 de novembre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *