foradia pressupostparticipatiualcoi

Detingut l’alcalde d’Ontinyent i president de la Diputació de València per presumpta corrupció 

• Detingut junt amb altres dues persones per presumptes delictes de prevaricació administrativa i malversació de cabals públics. • El magistrat instructor ha autoritzat també l'entrada i registre en diversos habitatges particulars


Detingut el president de la Diputació Provincial i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i altres dues persones, Manuel Reguart i Ricard Gallego, per presumptes delictes de prevaricació administrativa i malversació de cabals públics.

El Jutjat d’Instrucció número 9 de València ha coordinat l’anomenada “operació Alqueria”, a través de la qual agents de la Unitat Central de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) han practicat registres en la Diputació de València, en les dues seus de les quals disposa l’Ajuntament d’Ontinyent, i en la seu social de Divalterra (antiga Imelsa). Així mateix, el magistrat instructor ha autoritzat també l’entrada i registre en diversos habitatges particulars: la del president de la Diputació i les d’altres investigats: l’assessor de Rodríguez, Manuel Reguart i el cap de gabinet de Rodríguez, Ricard Gallego.

S’investiguen irregularitats en la contractació de personal de Divalterra, antiga Imelsa, en 2015. Les diligències són secretes.

La causa es va obrir per presumptes delictes de prevaricació administrativa i malversació de cabals públics al maig 2018 després de la denúncia interposada per la Fiscalia Anticorrupció de València.

En el dispositiu, que s’ha activat a les 07.30 del matí del dia 27 de maig amb registres simultanis en les diferents seus i habitatges, han participat, a més dels agents de la UDEF central desplaçats des de Madrid, efectius de la Unitat Central de Ciberdelincuencia i de la Prefectura Superior de València.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *