foradia subscriutegrat

#Nohotires: el vàter no pot ser utilitzat com a paperera

• Les tovalloletes humides i altres residus que es tiren al vàter estan provocant problemes d'embossament al clavegueram de la ciutat • L'objectiu és informar sobre les conseqüències de tirar aquests residus al vàter, amb el consegüent cost econòmic, que pot acabar repercutint en la factura del ciutadà.

Les tovalloletes humides i altres residus que es tiren al vàter estan provocant problemes d’embossament al clavegueram de la ciutat. Un problema que s’agreuja pel fet que els fabricants dels productes no inclouen normes del bon ús d’aquests.

El regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez, ha explicat una campanya de sensibilització que es durà a terme junt amb l’empresa encarregada de la gestió de l’aigua d’Alcoi. L’objectiu és informar sobre les conseqüències de tirar aquests residus al vàter (entre ells, la generació de desbordaments d’aigües fecals als carrers i avaries a les depuradores), amb el consegüent cost econòmic, que pot acabar repercutint en la factura del ciutadà.

A banda de follets informatius assabentant sobre el bon ús dels residus, la campanya inclourà concursos d’art urbà i activitats de sensibilització per als escolars.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *