foradia subscriutegrat

L’estranya aliança de la senyora Obiol

Article per Jordi Martínez

Coincidisc plenament amb vosté, senyora Sandra Obiol. L’any 2011 va començar una nova època a Alcoi, més esperançadora, més il·lusionant i començàvem a tindre un Alcoi del s. XXI. Açò ho deia vosté, molt ben dit, en un article recent i no puc més que donar-li la raó, perquè eixe va ser l’any en què el PSOE va tornar a governar en aquesta ciutat i hui en dia seguim en el govern.

D’eixe govern del 2011 formaven part els seus, EUPV, i també durant poc més d’un any el Bloc (Compromís). El temps ha passat, però jo em mantinc en la mateixa il·lusió d’eixe primer dia de govern i, ara ja sí que discrepe radicalment de vosté, Alcoi ha canviat molt en aquests vuit anys i mig. I ha canviat per a bé.

Sense anar més lluny. La legislatura passada va acabar amb un 25% menys d’atur i el nombre d’afiliacions a la Seguretat Social va créixer un 18%. Tenim l’IVAM CADA ALCOI, una activitat cultural continua i de qualitat, com també la tenen els serveis i l’educació. I tot açò i més hi ha influït en el fet que l’any passat Alcoi recuperara habitants per primera vegada en 10 anys i ho va fer gràcies a la gent que va vindre d’altres poblacions.

I no, no tenim un Centre que se’ns cau a trossos. Hem patit i seguim patint les conseqüències d’una terrible borrasca, que ens ha tocat molt durament i que, li assegure, ni els meus companys ni jo oblidarem mai. Però enmig de tot el patiment i la duresa ens hem pogut adonar, més si cap, de qui és qui. Sense anar més lluny, els seus companys de banc al Ple, els regidors de Podem, ens han fet costat de la millor manera possible, ajudant a buscar solucions i treballant de la mà pel nostre Alcoi.

Però vosté, vostés, Guanyar Alcoi, ha optat per no mirar cap a eixe costat del Ple i ha preferit mantenir-se en postures molt similars a les que ha tingut el PP. Curiós? Bé, no és la primera vegada que són companys de postures, però li assegure que per molt que es repetisca aquesta aliança no l’entendré. Perquè per molt que ho negue, la lògica diu que ens hauríem d’entendre, que no som l’enèmic i, això que tenim clar els socialistes, també ho tenen clar en Podem, sense anar més lluny.

Però, ser companys de viatge en qui és l’adversari polític? Compartir postures amb el PP que en cap cas són bones per la ciutat? No l’entenc senyora Sandra Obiol, però em diu molt de vosté.

Font: Jordi Martínez, portaveu grup municipal socialista./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *