foradia cdturisme

Hazael Rico: “més del 90% dels comentaris sobre el cartell han sigut positius”

• Hazael Rico, estudiant de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi, és l'autor del cartell anunciador de la Cavalcada dels Reis Mags del 2019 • Tenia por de que em criticarem, perquè a Alcoi som molt de buscar els defectes


Hazael Rico, estudiant de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, és l’autor del cartell anunciador de la Cavalcada dels Reis Mags del 2019. La seua obra, ‘Amagama‘ ha sigut seleccionada pel jurat, entre els 25 cartells presentats, amb una diferència notable per damunt dels altres treballs, comptant amb 73 punts, 24 punts per damunt del segon cartell.

Hazael ens transmet la seua alegria i il·lusió per aquest fet. Ens comenta que aquesta és la quarta vegada que es presenta al concurs del cartell de la Cavalcada d’Alcoi. A través de la seua creació, ha volgut mostrar un repertori de personatges característics del Nadal Alcoià, “he hagut de seleccionar els que considere més representatius”.

El jurat ha valorat de la seua obra la tècnica utilitzada, els colors emprats, la composició, la simetria matemàtica, la tipografia, l’originalitat, i la presentació.

Pel que fa a la recepció per part del públic, Hazael percep que la crítica ha sigut molt positiva: “he fet un seguiment per les xarxes socials per saber quina és l’opinió de la gent al respecte. I crec que en general ha agradat prou. Tenia por de que em criticarem, perquè a Alcoi som molt de buscar els defectes. Però he comprovat que més del 90% de la gent ha fet comentaris positius. I el més important, no ha provocat polèmiques”.

Entre els dies 3 i 27 de desembre es podran contemplar totes les obres presentades al concurs a l’Àgora d’Alcoi. En horari de 17 a 20 hores, de dilluns a divendres (excepte els dies festius).

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *