foradia subscriutegrat

Orgull

• Fa aproximadament mig any, quan vaig començar a treballar en la presentació en societat de Fresneda Magazine • Hem fet molt, però ens queda tot per fer, així que us esperem a tots els que vulgueu aportar

Fa aproximadament mig any, quan vaig començar a treballar en la presentació en societat de Fresneda Magazine, em vaig plantejar els objectius que volia transmetre en aquest esdeveniment. Al principi ho tenia clar. Volia una presentació diferent i difícil d’oblidar, un objectiu a priori fàcil però molt difícil de dur a terme.

Durant moltes setmanes li vaig donar moltes voltes a l’esquema que tenia en ment sense consultar-ho amb ningú, fins que vaig decidir plasmar tot el que tenia en ment al paper i així poder començar a treballar en l’esdeveniment cultural del trimestre en la nostra comarca.

La prioritat era reconéixer el treball d’aquelles persones o associacions que ens van obrir les portes, per tal d’ajudar-nos de forma desinteressada. Una altra de les prioritats era mirar al futur sense oblidar el nostre passat i donar a conéixer el nostre múscul com una plataforma per a donar veu a nombrosos artistes. Finalment, intentar que els representants de la societat cultural de la nostra comarca no s’avorriren i gaudiren de l’esdeveniment.

El passat dia 24 hi havia nervis, hi havia responsabilitat per part de tot l’equip que vàrem preparar la presentació. Des de Rubén Lledó, passant pel Mag Àlvaro o el cantant Adrián Giner. Aquells moments previs a obrir les portes de la Sala Àgora van ser únics, ja que tots ells van mostrar ser uns professionals amb els quals dóna gust treballar. Els seus ulls i les seues mirades còmplices ja et deien que creien en el que estava a punt de passar.

He de confessar que confiava en la resposta de la societat cultural, però va ser molt emocionant veure, quan vaig baixar les escales del Àgora per a obrir la sala, que hi havia gent esperant per a entrar i veure el que havíem preparat. L’emoció era pels companys que havien posat il·lusió en l’esdeveniment i la il·lusió era perquè anàvem a ser capaços de mostrar a la societat el que era Fresneda Magazine. He de reconèixer que l’emoció també era per mi.

La presentació va ser de 10. A més a més, va rebre el suport de totes les institucions i polítics de totes les administracions de l’Estat: des de l’Ajuntament d’Alcoi, Corts Valencianes, Senat, Congrés i Diputació, però m’agradaria destacar les paraules del president de l’Observatori Valencià Contra la LGTBFòbia i vicepresident del Consell Audiovisual de la Comunitat Valenciana, Toño Abad, “Re-Naix Fresneda Magazine amb caràcter comarcal però d’interés internacional”. I sí, aquest és el nostre objectiu.

La presència d’Abad va ser una de les coses més especials que vaig poder viure dissabte passat. Les seues paraules, el seu discurs i el seu compromís per començar a treballar junts, fer créixer la revista i crear sinergies entre tots dos, així com per a lluitar conjuntament per a eradicar la desigualtat i la LGTBFòbia. Gràcies pel teu compromís, Toño.

Com bé vaig dir en el meu discurs, hem fet molt, però ens queda tot per fer, així que us esperem a tots els que vulgueu aportar alguna cosa a la revista, perquè societat i cultura són la millor combinació per a ser un referent entre la nostra societat.

 

Font: Aitor Pla, director de Fresneda Magazine./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *