foradia subscriutegrat

Aitor Pla: “S’han de reivindicar els drets LGTBI als carrers de tot el món”

“Cada dia s’ha de reivindicar els drets LGTBI als carrers d’Alcoi, i de tot el món, i ara, hem de continuar reivindicant més que mai els drets de les persones trans. Hem de reivindicar als carrers que s’ha d’aprovar una llei estatal trans, perquè aquestes persones tinguen assegurades les seues reivindicacions, i que finalment tinguen els seus drets. Enguany hem d’anar acompanyant a les persones trans”, indica el president de Ponts d’Igualtat Aitor Pla.

Per tal que les coses canvien, el president d’aquesta associació, està convençut que s’ha de fer “a través de la pedagogia als centres educatius, perquè és importantíssim treballar aquesta educació en tots els àmbits, i al carrer, als nostres barris”, i ells mateixos ho fan a través de xerrades a les escoles, però, a més a més, assenyala que també és important “la implicació de l’administració per a poder fer arribar el missatge de que és normal, encara que moltes persones pensen que no, però sí que ho és”.

Des de Ponts d’Igualtat, a més de dur a terme una sèrie d’activitats, com jornades de portes obertes a la seua seu, o tallers informatius als col·legis per a commemorar aquest dia, segons ens ha anunciat Aitor Pla: “Anem a presentar mocions en tots els Ajuntaments de la comarca per a reivindicar els drets de les persones LGTBI i sobretot de les persones trans”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *