foradia subscriutegrat

Segona Fira de Comerç a Xàtiva, 1 de desembre

•S’oferiran 34 parades de comerços de la zona i es comptarà amb promocions, animació de carrer i atraccions infantils • “Xàtiva té una vocació comercial que cal projectar cap al futur, des de la base d'uns hàbits de consum militant amb l'establiment de proximitat”

Xàtiva ha presentat la segona edició de la Fira Comerç al Carrer Barri Nord-Oest, organitzada per l’associació empresarial Xacex. En ella s’oferiran 34 parades de comerços de la zona i es comptarà amb promocions, animació de carrer i atraccions infantils. Tindrà lloc el proper dissabte 1 de desembre, de 10 a 22 hores, a la plaça Vicent Andrés Estellés.

El primer tinent d’alcalde de Xàtiva, Miquel Lorente, ha relacionat aquest esdeveniment amb la posada en valor dels diferents eixos comercials de la ciutat: “Xàtiva té una vocació comercial que cal projectar cap al futur, des de la base d’uns hàbits de consum militant amb l’establiment de proximitat”.

Cal bastir complicitats amb el comerç de proximitat, continua el regidor, “amb el qual pots abastir-te sense necessitat d’agafar cap mitjà de transport, contribuint a crear un àmbit de sociabilitat, cosint la ciutat des dels barris”.

Per la seua banda, Maria Jesús Cuenca, directiva de l’associació, ha explicat que l’objectiu principal de la Fira Comerç al Carrer Barri Nord-Oest és “construir un acostament al nostre client, fer-lo coneixedor de la varietat de comerços i serveis que té la nostra ciutat”. Cuenca ha informat que des de l’organització s’han preparat “sortejos, promocions i alguna sorpresa més per als qui ens vulguen visitar”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *