foradia subscriutegrat

Celtas Cortos actuarà aquest cap de setmana a les Nits al Castell

Xàtiva gaudeix durant l'estiu de grans concerts gràcies a aquest festival en el qual ja han participat Tanxungueiras i Flora

Com cada estiu la localitat de Xàtiva gaudeix de la bona música gràcies al Festival Nits al Castell. En el cap de setmana del 8 de juliol va ser el torn de Tanxungueiras i Flora, i aquest, ho serà de l’emblemàtic grup Celtas Cortos.

El grup que va nàixer l’any 1985, i a partir d’eixe moment van començar a fer-se més populars, però, no va ser fins als anys 90 quan el grup es va situar als primers llocs de les llistes d’èxits, amb àlbums i temes com ‘Cuéntame un cuento’, ‘Tranquilo majete’, ‘Retales de vida’, ’20 de abril’, o ja més tard, als 2000, ’40 de abril’, i fa sols uns anys, ‘Energía positiva’. En total, més de tres dècades d’història carregades d’himnes.

Després de la pausa per la pandèmia, els de Valladolid van ser un dels grups que més activitat van tenir en directe, i fins al moment no han parat d’acostar al públic la seua música.

Per a accedir a l’espectacle no està permés anar al Castell amb vehicle, i per això el mateix Festival ofereix un servei d’autobús inclòs en l’entrada, i que eixiran des de les 20:30h fins a les 22:30 des de la plaça de l’Espanyoleto cap al Castell. El camí de tornada serà el mateix una vegada finalitze el concert, i durant les dos hores posteriors.

En taquilla podran adquirir-se les entrades que estiguen disponibles abans del concert.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *