Foradia

Emotiu homenatge a Alejandro Soler

• L’Escenari ha sigut l’espai dedicat a un emotiu homenatge a Alejandro Soler, artista alcoià que ha fet una gran aportació a la cultura alcoiana • L’actor Juli Cantó va realitzar la recreació d’una part íntima de la biografia de Soler a través d’un muntatge teatral

L’Escenari ha sigut l’espai dedicat a un emotiu homenatge a Alejandro Soler, artista alcoià que, durant la seua trajectòria professional, ha fet una gran aportació a la cultura alcoiana, deixant la seua petjada, entre altres, al disseny de les festes d’Alcoi, al Betlem de Tirisiti i al del Nadal Alcoià.

L’actor Juli Cantó va realitzar la recreació d’una part íntima de la biografia de Soler a través d’un muntatge teatral ‘Pipades d’un calaix de fum’. La representació va consistir en la interpretació d’un text d’Alejandro. Durant la seua lectura ambientada, el fill d’Alejandro, Orfeo Soler, va realitzar un dibuix en directe vinculat al text.

Per altra banda, es va inaugurar l’exposició ‘Una rata perduda en el laberint de la vida’, que arreplega una sèrie de dibuixos de l’artista amb un contingut autobiogràfic.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *