foradia cdturisme

27 entitats solidàries es donen a conéixer a la societat

• La societat alcoiana, i de l’entorn en general, demostra d’aquesta manera la seua solidaritat cap a les persones que ho necessiten. • L’Ajuntament ha organitzat una exposició itinerant que visitarà els instituts del municipi amb l’objectiu de sensibilitzar als estudiants

L’Àgora d’Alcoi ha sigut l’escenari on s’han reunit quasi una trentena d’entitats solidàries d’Alcoi i les comarques del voltant. Totes elles dividides en tres sectors: les d’ajuda internacional, les de l’àmbit sociosanitari i les de treball social.

Desenes de persones han pogut conéixer i col·laborar amb elles durant tot el dissabte dia 1 de desembre. La societat alcoiana, i de l’entorn en general, demostra d’aquesta manera la seua preocupació i solidaritat cap a les persones que, per diversos motius, ho necessiten.

La jornada ha comptat, a més d’amb les paraules de reconeixement de representants institucionals, amb música en directe i la realització d’activitats i actuacions per al goig i enriquiment cultural dels més menuts.

Per a complementar la difusió del treball de les entitats solidàries, l’Ajuntament ha organitzat una exposició itinerant que visitarà els instituts del municipi amb l’objectiu de sensibilitzar als estudiants amb el valor de la solidaritat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *