foradia subscriutegrat

L’IVACE convoca 110 beques d’especialització en internacionalització

• L’objectiu d'aquestes beques és afavorir l’especialització en internacionalització, que és un sector clau per al creixement de les empreses • A més, ofereix possibilitats d’ocupació perdurable i de qualitat

110 beques d’especialització en internacionalització dirigides a persones menors de 30 anys en situació de desocupació. Es tracta de dos programes de l’IVACE Internacional: IVACE Exterior i les Beques E+E, Exportació i Ocupació.

Ambdues tenen l’objectiu d’afavorir l’especialització en internacionalització, que és un sector clau per al creixement de les empreses i que, a més, ofereix possibilitats d’ocupació perdurable i de qualitat. De fet, més del 90% de les persones becades troben treball al cap de pocs mesos de finalitzar aquests programes de beques.

Les 40 beques IVACE E+E, Exportació i Ocupació es dirigeixen específicament a joves amb un títol de Formació Professional de grau superior, de les famílies d’Administració i Gestió, així com de Comerç i Màrqueting.

Aquestes beques permeten una formació teòrica a través d’un curs de gestió operativa de comerç exterior, així com la realització de pràctiques en empreses que es troben en qualsevol fase del procés d’internacionalització i en Federacions i Associacions Sectorials de la Comunitat Valenciana. Tenen una durada de nou mesos. El termini de presentació de sol·licituds finalitza l’11 de gener de 2019. La informació en la web de l’IVACE consultar a aquest enllaç.

Per la seua banda, les 70 beques IVACE Exterior es dirigeixen a persones amb grau universitari menors de 30 anys i en situació de desocupació. Es tracta d’unes beques d’un any de durada que permeten adquirir una formació pràctica que es desenvolupa en les filials d’empreses valencianes en l’exterior, en organismes de promoció de la internacionalització (com a Oficines Comercials i delegacions de l’IVACE) i en entitats europees. Els candidats trobaran tota la informació a aquest enllaç.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *