foradia mediambient

I Certamen d’Interpretació de Música Festera de Cocentaina

• Competiran tres bandes musicals: el Cercle Musical Primitiva d'Albaida 'El Gamell', la Unió Musical de Bocairent i l'Associació Musical l'Avanç del Campello. • Aquestes tres bandes musicals van ser escollides d'entre un total de nou formacions musicals

El I Certamen d’Interpretació de Música Festera de Cocentaina tindrà lloc el pròxim 1 de maig de 2019. Allí competiran tres bandes musicals: el Cercle Musical Primitiva d’Albaida ‘El Gamell’, la Unió Musical de Bocairent i l’Associació Musical l’Avanç del Campello.

Aquestes tres bandes musicals van ser escollides d’entre un total de nou formacions musicals de les províncies d’Alacant i València que van presentar la seua sol·licitud per participar en aquesta cita que persegueix fer valdre el patrimoni de música festera que posseeix la Vila Comtal.

El Certamen es portarà a terme a partir de les 7 de la vesprada al Centre Cultural El Teular. Anirà precedit d’una cercavila que conclourà en el mateix recinte. Allà, les tres bandes participants interpretaran sobre l’escenari un pasdoble de presentació no puntuable i d’autor contestà, una marxa mora de lliure elecció i la marxa cristiana obligada composta per a l’ocasió per Josep Robert Sellés i Camps; una peça titulada ‘Millenium’ i basada en l’Himne del IV Centenari del patronatge de Sant Hipòlit Màrtir la música del qual fou creada pel mateix compositor.

El cartell anunciador de l’esdeveniment ha estat creat pel dissenyador gràfic local Toni Domínguez i el trofeu que rebrà la banda guanyadora ha sigut creat per l’escultor Moisés Gil.

El Certamen de Música Festera, que se celebrarà a partir d’ara amb caràcter bianual, compta amb el total suport de l’Ajuntament de Cocentaina a través de la regidoria de Fira.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *