foradia aproop

Sant Nicolau visitarà Alcoi el dissabte 15 de desembre

• Allí s’encarregarà d’arreplegar les cartes amb els desitjos de les xiquetes i els xiquets. • Els tindrà en compte, en la mesura del possible, quan visite les llars alcoianes la Nit del Nadal repartint sorpreses i il·lusió.

Enguany serà l’octava vegada que Sant Nicolau visite la ciutat. Serà el dissabte 15 de desembre, a les 18:30 de la vesprada quan Sant Nicolau salude a tot qui tinga el gust de veure’l passar pels carrers  en el  barri de l’Eixample d’Alcoi.

Allí s’encarregarà d’arreplegar les cartes amb els desitjos de les xiquetes i els xiquets. Aquests desitjos seran tinguts en compte, en la mesura del possible, per quan visite les llars alcoianes la Nit del Nadal repartint sorpreses i il·lusió. A més, repartirà més de 500 monedes de xocolata i caramels.

Eixirà des de l’Associació de Veïns Eixample Benisaido, acompanyat del seu seguici d’àngels i escolans i pel grup de Danses Sant Jordi. Passarà, a més, pels carrers: Isabel la Catòlica, El Cid, Alfafara i la Parròquia El Salvador. 

Un acte organitzat per la Pastoral de l’Alegria de la Parròquia El Salvador, i l’Associació de Veïns Eixample-Benisaido i la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *