foradia subscriutegrat

CCOO consciència els estudiats sobre els perjudicis socials de l’economia submergida

• S'ha exposat l’efecte perjudicial de l’economia submergida per a l'Estat de benestar. • També s'ha parlat sobre els problemes que suposa a nivell de salut laboral no estar donat d’alta en la seguretat social

CCOO ha realitzat una sèrie de xarrades en centres educatius d’Ontinyent (IES L’Estació i Jaume I) on ha exposat l’efecte perjudicial de l’economia submergida per a l’Estat de benestar.

En primer lloc, s’han explicat les diverses formes que hi ha de cometre frau i no pagar l’IVA ni impostos, i les conseqüències negatives que comporta per a les inversions públiques i els serveis socials, entre altres. Tot seguit, s’ha parlat sobre els problemes que suposa a nivell de salut laboral no estar donat d’alta en la seguretat social. També s’ha exposat que el treball que es fa quan no s’està legalment contractat és treball que no compta per a les cotitzacions de prestacions socials, experiència laboral i jubilacions.

Aquestes xarrades formen part de la campanya ‘No t’afones’, que ja es va presentar a la seu de COEVAL, on participen l’Ajuntament d’Ontinyent, ATEVAL Vall d’Albaida COEVAL, CCOO i UGT.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *