foradia pressupostparticipatiualcoi

Exposició solidària itinerant pels centres educatius alcoians

• Els estudiants poden conéixer el gran nombre d’entitats socials amb les quals compta Alcoi i les comarques del voltant, així com saber quines són les tasques que realitzen

Una exposició solidària itinerant visita els instituts del municipi amb l’objectiu de sensibilitzar als estudiants amb el valor de la solidaritat. Una acció que forma part de la Trobada Solidària que va tindre lloc a l’Àgora i que va aglutinar una trentena d’entitats que treballen pel benestar de diferents col·lectius socials.

A través d’aquesta mostra solidària els estudiants poden conéixer el gran nombre d’entitats socials amb les quals compta Alcoi i les comarques del voltant, així com saber quines són les tasques que realitzen i les necessitats que tenen els diferents col·lectius socials.

El primer centre educatiu en rebre la mostra solidària ha sigut l’IES Andreu Sempere, que l’acull fins al dia 21. Entre els dies 7 i el 18 de gener, estarà present al CIP FP Batoi. Del 21 gener a l’1 de febrer, es podrà visitar a l’IES Pare Vitòria. Del 4 al 15 de febrer, al Col·legi La Salle. I del 18 de febrer a l’1 de març, a l’IES Cotes Baixes. Altres centres s’han interessat per tindre també l’exposició, i pròximament es concretaran les dates.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *