foradia pressupostparticipatiualcoi

Otos suma obra recent a l’exposició d’Antoni Miró

La Col·lecció d’Antoni Miró al Palau d’Otos alberga i mostra un itinerari amb caràcter monogràfic i estructurat cronològicament per les diferents etapes o sèries de l’artista

El municipi d’Otos ha inaugurat una nova exposició de l’artista alcoià Antoni Miró, una part de la seua obra recent que se suma a la Col·lecció Permanent present al Palau.

La Col·lecció d’Antoni Miró al Palau d’Otos és una manifestació de generositat tant de l’artista com de la seua família, perquè en un poblet menut i dins d’un edifici del segle XVIII poguérem albergar i mostrar, amb molt d’orgull, un itinerari amb caràcter monogràfic i estructurat cronològicament per les diferents etapes o sèries de l’artista que permetrà seguir la seua trajectòria i configurar una visió global de l’obra d’Antoni Miró. 

L’acte va comptar amb la presència del diputat Joan Baldoví, entre altres autoritats, qui va acompanyar a Miró per les diferents sales per a contemplar les noves peces,  Josep Sou ens va deleitar amb una performance de poesia, i el cantant xativí Feliu Ventura, qui va interpretar diverses cançons dedicades a l’artista. L’acte va finalitzar amb vi d’honor.

Paraules de Tino Pla Santamaria

 Director de la Col·lecció permanent d’Antoni Miró al Palau d’Otos

La Col·lecció d’Antoni Miró al Palau d’Otos alberga i mostra un itinerari amb caràcter monogràfic i estructurat cronològicament per les diferents etapes o sèries de l’artista, que permet seguir la seua trajectòria i configurar una visió global de l’obra d’Antoni Miró. Amb la inauguració de l’obra recent, sumant un total de més de 200 obres, es completa més encara aquesta visió global. 

La contemplació de les seues obres no deixa indiferent l’espectador. Antoni Miró és un artista compromès amb la realitat social actual, amb les seues arrels, amb la seua cultura i amb el seu país. Dins d’eixe potent realisme social que impregna la seua obra, els quadres actuen com a potents flaixos per tal de despertar en el qui els contempla una actitud crítica davant la història més recent. 

Antoni Miró és una persona íntegra, fidel als seus principis, compromesa, lluitadora, oberta, dialogant, generosa…però per damunt de tot molt humana. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *