foradia subscriutegrat

‘El Botifarra’, Isabel-Clara, Pep Sou, Nadal i tota l’actualitat a la nova edició d’El Gratis

• A banda dels fets i notícies més importants del nostre voltant, destaquen entrevistes i reportatges que ens fan conéixer millor la cultura més propera • Sempre comptant amb la col·laboració dels millors comerços, locals i professionals del nostre entorn.

Des del dissabte al matí, acabada d’imprimir, la nova edició del periòdic El Gratis està distribuint-se per les papereries, espais públics, comerços i locals de l’Alcoià, el Comtat, la Vall d’Albaida i la Safor. Una edició on es pot observar l’ambient nadalenc que les localitats del nostre entorn estan vivint amb emoció i il·lusió.

A aquesta edició, a banda dels fets i notícies més importants del nostre voltant, destaquen entrevistes i reportatges que ens fan conéixer millor la cultura més propera i les grans personalitats que la generen.

Una d’aquestes persones és l’artista xativí Pep Gimeno ‘Botifarra’, qui destaca per la seua labor de recuperació de la cultura oral i tradicional de l’entorn.

Isabel-Clara Simó, l’escriptora alcoiana més universal, ha rebut recentment un homenatge per part dels escriptors alcoians més destacats. Vos contem tots els detalls.

Pep Sou construeix una altra figura polifacètica del nostre entorn. Parlem amb ell sobre la seua etapa com a regidor d’Alcoi, com a docent, com a creador de poesia experimental i com a responsable tècnic de la Càtedra Antoni Miró d’Art Contemporani de la Universitat d’Alacant.

Parlant sobre la creació artística, la sinestèsia resulta un recurs creatiu amb grans potencials. Parlem sobre això amb el professor d’Història i Teoria d’Art en l’EASD Joel Garcia, qui ha dedicat els últims anys a desenvolupar un estudi sobre el tema.

Descobreix tota aquestainformació, i molt més,  a les pàgines d’El Gratis. Sempre comptant amb la col·laboració dels millors comerços, locals i professionals del nostre entorn.

Font: Editorial./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *