foradia subscriutegrat

Activitats a Gandia per fomentar comerç de proximitat

• Gandia organitza una sèrie d'activitats per a fomentar el comerç de proximitat sota la campanya 'PradoTerra: compra estima cap a la terra'. • Per altra banda, durant els dies entre Nadal i Reis es realitzaran diversos tallers per a xiquets

Gandia organitza una sèrie d’activitats per a fomentar el comerç de proximitat sota la campanya ‘PradoTerra: compra estima cap a la terra’. Es duran a terme a la nova sala polivalent Espai Mercat Prado durant durant el divendres 21 i el diumenge 23 de desembre, entre les 10 i les 20 h.

Allí es reuniranuna desena de productors locals que oferiran els seus productes artesanals directament al públic. Al llarg dels dies de celebració, es realitzaran activitats culturals i musicals i hi haurà un espai amb activitats per als més menuts.

Per altra banda, durant els dies entre Nadal i Reis es realitzaran diversos tallers per a xiquets, de pastisseria i manualitats en l’Espai Mercat Prado: del 27 al 29 de desembre, tallers infantils de cuina. I entre els dies 2, 3 i 4 de gener, tallers infantils de manualitats. Els tallers són gratuïts, però cal inscripció prèvia a la web urbalabgandia.com/tallers-infantils.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *