foradia mediambient

L’Alqueria d’Asnar construirà un nou col·legi

• L’Alqueria d’Asnar ha rebut 1.641.153,69 € per part de la conselleria d’Educació • Segons ens expressa l’alcalde del municipi, Jaume Pascual, aquesta representa la inversió més gran de la història del poble

L’Alqueria d’Asnar ha rebut 1.641.153,69 € per part de la conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per tal de construir un nou col·legi.

Xiquets i professionals de l’educació han assistit al plenari de l’Ajuntament en el qual s’ha aprovat el punt “Acceptació de delegació de les competències en matèria d’infraestructures educatives de la conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport del programa Edificant”.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de l’Alqueria té via verda per a realitzar el tràmit de la redacció del projecte i de la licitació de l’obra, que s’estima que estiga acabada l’any 2021.

Segons ens expressa l’alcalde del municipi, Jaume Pascual, aquesta representa la inversió més gran de la història del poble i, per això, una notícia molt bona i important per al municipi, que demostra la confiança que el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha depositat en ell.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *