foradia elgrat

Castalla convida a participar en la seua ‘Gymkhana Napoleònica’

• L'Ajuntament de Castalla ha presentat la seua Gymkhana Napoleònica, que tindrà lloc durant 4 caps de setmana d'octubre a desembre • Serà una activitat amb animadors vestits d'època napoleònica on s'interactuarà amb el visitant i on en el fil conductor històric que és la guerra d'independència

L’Ajuntament de Castalla ha presentat la seua Gymkhana Napoleònica, que tindrà lloc durant 4 caps de setmana d’octubre a desembre. L’activitat està dirigida a tots els públics, especialment famílies, que podran viure una aventura animada.

El gerent de Sir Agència Excursions, entitat que s’encarregarà d’executar l’activitat, Miguel García, ha explicat que serà una activitat amb animadors vestits d’època napoleònica on s’interactuarà amb el visitant i on hauran diverses sorpreses en el fil conductor històric que és la guerra d’independència i la creativitat d’aprendre jugant.

Maite Gimeno, regidora de Turisme, ha explicat que és una activitat original, divertida i que serà gratuïta. Es tracta d’una activitat única a la Comunitat Valenciana, que complementarà l’oferta patrimonial i gastronòmica del municipi.

La sol·licitud de participació s’ha de reservar en l’oficina de turisme, ja que les places seran limitades a 50 persones. Si la demanda és alta, la idea és que tinga continuïtat l’any vinent.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *