foradia pressupostparticipatiualcoi

Activa Àgora finalitza la seua II edició reconeixent el projecte ‘Fustea’

• Activa Àgora “s'ha convertit en un catalitzador de noves iniciatives empresarials, que agrupa tot allò que necessita saber i treballar un emprenedor" • En aquesta segona edició s’han dinamitzat 10 projectes, dels quals 2 ja estan funcionant com a empresa

El Premi al Millor Projecte Activa Àgora ha sigut per a ‘Fustea’, de l’emprenedora Carmen Diago. Es tracta d’una start-up dedicada al disseny, execució i instal·lació d’estructures de fusta per al sector de la construcció. La seua finalitat és donar resposta a les necessitats de l’edificació amb fusta; sempre basant-se en criteris de sostenibilitat, qualitat i economia.

Amb aquest reconeixement finalitza la II Edició del Programa Activa Àgora, organitzada per l’Ajuntament en col·laboració amb el CEEI. Una iniciativa per a recolzar als emprenedors, mitjançant formació, tutories, reunions de treball grupals, networking, experiències empresarials i docents externs, així com la instal·lació dels projectes en l’espai Àgora Coworking.

En aquesta segona edició s’han dinamitzat 10 projectes, dels quals 2 ja estan funcionant com a empresa. La resta es troba en un estat avançat de desenvolupament.

Segons Manolo Gomicia, regidor d’Empresa, Formació i Innovació, el projecte Activa Àgora “s’ha convertit en un catalitzador de noves iniciatives empresarials, que agrupa tot allò que necessita saber i treballar un emprenedor per a llançar-se amb les majors garanties d’èxit”.

Per a Jesús Casanova, director general del CEEI Alcoi-València, “el programa ha tingut un atractiu que ha anat més enllà d’Alcoi, doncs han participat iniciatives dels municipis d’Ibi, Agres i Benilloba. Açò manifesta el potencial que tenim en aquestes comarques per la posada en marxa de noves empreses innovadores que dinamitzen i diversifiquen el nostre territori”.

En aquest mateix sentit, Javier Expósito, de JOVEMPA Alcoià, Comtat i Foia ha destacat que “cada vegada som més els joves que apostem i ens arrisquem a engegar les nostres empreses, amb l’objectiu de crear riquesa i ocupació en el nostre territori. Som un col·lectiu cada vegada més dinàmic”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *