foradia subscriutegrat

10% de descompte i regal de l’antologia de Joan Valls pel Dia del Llibre

• Les Biblioteques Municipals d’Alcoi i les llibreries col·laboradores (11 en total) elaboren un seguit d’activitats al voltant del Dia del Llibre. • Enguany, serà aquest dijous 30 de març, al voltant de la figura i la poesia de Joan Valls

Com cada any, les Biblioteques Municipals d’Alcoi i les llibreries col·laboradores (11 en total) elaboren un seguit d’activitats al voltant del Dia del Llibre.

Enguany, serà aquest dijous 30 de març, al voltant de la figura i la poesia de Joan Valls, en el seu centenari. Per a l’ocasió, s’ha editat una antologia commemorativa, realitzada pel Manel Rodríguez-Castelló, amb 500 exemplars que es distribuiran entre tots aquells que compren llibres el 30 de març.

Les activitats ja han començat amb uns tallers a l’Agència de Lectura La Uixola (del 21 de març al 6 d’abril) per alumnes de primària que fan un arbre de poemes amb Joan Valls.

També hi ha dues trobades amb escriptors: Jordi Peidro, autor de la novel·la gràfica Esperaré siempre tu regresso, dimarts 28 de març al col·legi La Salle i dijous 30 de març, a l’IES Cotes Baixes. També es realitza una trobada amb Lliris Picó, autora de Moisés, estigues quiet, Premi Enric Valor, el dijous 30 de març a l’IES Cotes Baixes.

I per al dimecres 29 de març, també hi ha preparades dues sessions especials per a escolars al Teatre Principal de l’espectacle de La Dependent, Això era una volta…, de Jordi Raül Verdú.

Durant tot el dijous 30 de març les llibreries col·laboradores oferiran un 10% de descompte en la compra de llibres i, a més, l’obsequi de l’antologia poètica de Joan Valls i Jordà 100 anys, 100 poemes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *