foradia cdturisme

Gran varietat d’actes i activitats a la Setmana Cultural de l’IES Pare Vitòria

• Cinc dies plens d’actes, activitats, concursos, tallers i xarrades per tal d’aportar un valor afegit a l’aprenentatge • L’IES ha presentat la nova edició de la revista Eines, enguany dedicada a la vinculació entre periodisme i societat

L’IES Pare Vitòria desenvolupa la seua Setmana Cultural: cinc dies plens d’actes, activitats, concursos, tallers i xarrades per tal d’aportar un valor afegit a l’aprenentatge que els alumnes assoleixen dia a dia en el centre.

Tallers de música, concursos literaris, visites culturals, pràctiques científiques, sessions i xarrades sobre mitologia, història, psicologia, cinema… En paraules del director del centre, Toni González, “es tracta de dur a terme altres formes d’aprenentatge als alumnes: que realitzen accions i activitats que els resulten atractives i agradables”.

Una d’aquestes ha sigut la realització de murals artístics als murs dels centres. Una activitat en consonància amb l’interés dels joves, que contribueix a decorar de manera estimulant el centre educatiu i a fomentar els valors socials.

Durant tota la setmana s’ha pogut visitar la paradeta de comerç just que organitzen els alumnes, amb el suport d’Intermón Oxfam. Per altra banda, l’humorista alcoià Xavi Castillo també ha participat d’aquesta XXXVI Setmana Cultural realitzant una de les seues actuacions.

Aprofitant el desenvolupament de la Setmana Cultural, l’IES ha presentat la nova edició de la revista Eines, enguany dedicada a la vinculació entre periodisme i societat, amb valoracions i reflexions dels mitjans de comunicació locals, on s’inclouen les del periòdic El Gratis i de periodistes de l’entorn.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *