foradia pressupostparticipatiualcoi

Ontinyent Medieval plena els carrers de gent

Han acudit a aquest esdeveniment veïns i veïnes no sols d'Ontinyent, també de comarques properes a la localitat, que han pogut gaudir d'una programació especial vinculada al 775 aniversari com a Vila Reial

Ontinyent Medieval ha viscut una de les edicions en la que més gent ha visitat aquesta fira. No sols el veïnat d’Ontinyent hi ha passejat pels carrers de la localitat, també ha sigut gent de comarques com La Costera, L’Alcoià, La Ribera i moltes altres.

Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent ha explicat que: “des que vam traslladar el mercat d’agost a febrer per potenciar-lo fa ara 5 anys, hem anat treballant per millorar-lo, i enguany hem tornat a comprovar que ens ha servit per a atraure molta gent d’altres localitats, contribuint a l’objectiu de donar impuls econòmic, turístic i lúdic a la ciutat“.

La Policia Local ha assenyalat que l’afluència de visitants podria haver-hi crescut, I que durant els dies de fira no es va patir cap incident.

L’oferta lúdica organitzada per l’Ajuntament coincidint amb el “Mig Any Fester” comptava enguany amb més superfície, més llocs temàtics de venda i més activitats d’animació, a més de presentar novetats com dues recreacions històriques vinculades al 775 aniversari d’Ontinyent com a Vila Reial, o el festival de música “Mig Any Fest” a l’esplanada de Tortosa i Delgado.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *