Foradia ajualcoitel

Ontinyent conclou la Fira en el seu 600 aniversari

• Ha destacat la celebració d’un multitudinari espectacle itinerant que va omplir els carrers de la música, ballet i personatges màgics. • Un intens cap de setmana de festa, diversió, gastronomia, el nou espai per al comerç local i la fira de l'automòbil Firauto


Milers d’assistents han pogut gaudir d’una ampla oferta d’oci, serveis i comerç durant la celebració del 600 aniversari de la Fira d’Ontinyent. Ha destacat la celebració d’un multitudinari espectacle itinerant que va omplir els carrers de la música, ballet i personatges màgics.

Aquest espectacle va donar pas a un intens cap de setmana de festa, diversió, gastronomia, el nou espai per al comerç local i la fira de l’automòbil Firauto. 40 atraccions han estat acompanyades per parades de productes gastronòmics i d’artesania, així com d’un espai propi per al comerç local.

L’oferta de la Fira s’ha completat amb la presència del motor en la seua sisena edició de la Fira d’automoció que ha disposat de més de 3.500 metres d’exposició on s’han exhibit vehicles d’ocasió i les últimes novetats.

Font: Redacció./


ajuntalcoi

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *