foradia cdturisme

‘La Ciutat Imaginada’: exposició de l’IVAM-CADA als carrers d’Alcoi per reflexionar sobre la realitat

• L’objectiu és el de contribuir a la reflexió sobre el concepte de ciutat fora dels murs del museu • El projecte, comissariat per Johanna Caplliure, parteix de la inspiració de l’expressió 'fer món', noció que va desenvolupar el pensador alemany Martin Heidegger

‘La Ciutat Imaginada’ arriba a l’IVAM-CADA d’Alcoi, una exposició artística diversificada per les parades d’autobusos i opis que consisteix en la visió de 10 artistes sobre la seua ciutat imaginada.

L’objectiu és el de contribuir a la reflexió sobre el concepte de ciutat fora dels murs del museu, portant la creació artística als espais públics. Una proposta pensada des de la fabulació crítica per a inventar nous imaginaris sobre les societats, per a ‘fer nous mons’.

El projecte, comissariat per Johanna Caplliure, parteix de la inspiració de l’expressió ‘fer món’, noció que va desenvolupar el pensador alemany Martin Heidegger, a través del qual es compren que el món està en constant transformació i la societat contribueix, amb el seu dia a dia, a aquesta.

Els artistes que participen són: Basma Alsharif, Ben Russell, Ad Minoliti, Iván Argote, Cristina de Middel, Nuria Fuster, David Ferrando Giraut, Daniel Steegmann Mangrané, Rosell Meseguer i Regina de Miguel. Tots ells pertanyen a una mateixa generació i són procedents de diferents parts del món.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *