foradia pressupostparticipatiualcoi

El PP exigeix millora de la neteja i recollida d’escombraries

Pastor feia al·lusió aquests dies al fet que les diferències entre els socis del bipartit es tradueix en la mala gestió i la paralització de les solucions als problemes dels ciutadans. Per al portaveu del PP, est és un clar exemple d'això.

Brossa_contenidors_Miguel_Hernandez

Contenidor Públic./

Estem en la recta final de la legislatura i el govern municipal és incapaç d’oferir una solució al problema del servei de neteja viària i recollida de residus sòlids urbans que es troba caducat des de fa diversos anys. La ciutat no està neta, les queixes dels veïns són constants i el servei representa la contracta més cara de l’Ajuntament. Malgrat tot, el govern es mostra incapaç d’oferir una solució i encara no sap si municipalitzara el servei.

Són varis els anuncis i les promeses que el govern d’Alcoi ha incomplit sobre l’engegada d’un nou servei de neteja viària i recollida d’escombraries. Tantes promeses com a incompliments, bé siga en sessió plenària en resposta a les preguntes de l’oposició, com en reunions mantingudes amb associacions de veïns, aquesta és l’actitud del govern enfront de la contracta més cara de l’Ajuntament.

Per al PP el problema no està sol que el contracte porte diversos anys caducat, la principal queixa és la falta de neteja que s’observa a la ciutat i així ho entenen diferents associacions de veïns. Fa poques setmanes des del PP es feien ressò d’aquestes queixes que afecten la neteja dels carrers en general i, en particular, a les illes de contenidors. A més, en aquestes mateixes dates, el mateix regidor de l’àrea, Paco Agulló, havia de demanar disculpes als veïns d’una urbanització pel pèssim servei que s’estava prestant.

Els populars consideren que la causa de la demora en la solució al problema de la neteja viària i recollida d’escombraries és la diferent postura que mantenen els socis de govern PSOE i EU. La formació de Paco Agulló pretén que el servei o part del mateix torne a ser municipal, en el PSOE, en canvi sembla que no ho tenen tan clar.

Segons el portaveu del PP, Fernando Pastor, “uns volen servei públic i uns altres que seguïsca com està, però faça tres anys (que …) així i la casa segueix per escombrar. L’única cosa certa és que el ciutadà segueix pagant cada vegada més per un servei que no li satisfà”. En aquest sentit, cal recordar que la taxa de recollida d’escombraries ha estat una de les quals més s’ha incrementat durant la present legislatura, i d’una manera especial per als comerciants amb pujades superiors al 20%.

Per tot això, des del PP exigeixen al govern una solució definitiva al problema de la neteja viària i recollida de residus. Pastor ha apuntat en aquest sentit “que PSOE i EU decidisquen d’una vegada el que volen fer i que ho faça. La ciutat està bruta, el servei és dels anys 90 del segle passat i és evident que hi ha moltes qüestions del mateix que són millorables”.

Font: Grup Municipal Popular


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *