lasarga ajualcoitel

L’associació cultural Engafat d’Ibi organitza les I jornades de diversitat i igualtat

• L’associació cultural Engafat d’Ibi va nàixer a principis del 2018 amb l’objectiu d'omplir d’art i creativitat els carrers del municipi • Engafat ha dut a terme el projecte ‘Finestres Obertes’, a través del qual s'han realitzat una sèrie de creacions artístiques

L’associació cultural Engafat d’Ibi, que ja compta amb desenes d’artistes, va nàixer a principis del 2018 amb l’objectiu d’omplir d’art i creativitat els carrers del municipi, sempre a través d’una mirada crítica de la realitat que ens envolta.

Durant les festes d’hivern, l’associació ha organitzat les I jornades de diversitat i igualtat, junt amb el col·lectiu Saginosa i l’àrea d’Igualtat de Serveis Socials de l’Ajuntament. Entre altres accions, es realitzarà, el 27 de desembre, la presentació de la segona edició de ‘Mometh Fanzine’, que enguany té la diversitat i la igualtat com a protagonistes. Serà a les 20 hores a la seu del col·lectiu Saginosa.

La mateixa seu acollirà el 28 de desembre, un taller de danses, a les 1030 hores, la tradicional ‘Llegumà’, a les 14:00, i el taller de ‘Tapats’, a les 16:00. A partir de la vesprada, se celebrarà el ‘Ball del Bigay’, amb Dj RGB i Valdivia76ers, Los Arge, las Chicas del Tiempo, Los Koplowitz, Dj Set Basura Blanca i Marco Herbert.

Cal destacar que durant la setmana prèvia a les jornades, Engafat ha dut a terme el projecte ‘Finestres Obertes’, a través del qual s’han realitzat una sèrie de creacions artístiques al carrer Major i al carrer Empedrat.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *