foradia subscriutegrat

Fide Mirón guardonada amb el premi ‘Persona Coratge’

• Celebració del Dia Mundial de les Malalties Rares • Fide Mirón constitueix un exemple de fortalesa

El jurat dels premis D’Gens va decidir de forma unànime que el premi de categoria ‘Persona Coratge’ recaiguera en la iberuda Fide Mirón per constituir un exemple de fortalesa, per ser una persona sense barreres i per estar sempre al costat de les famílies que s’enfronten a una malaltia rara, sent para totes elles una gran lliçó de vida.

Va ser el dissabte passat, 18 de febrer, en la regió de Múrcia, en el marc de la celebració del Dia Mundial de les Malalties Rares, on van tenir lloc els premis D’Gens, uns premis que reconeixen la trajectòria solidària i lluitadora de persones, institucions i empreses que permeten fer visible la realitat de les malalties de baixa prevalença i que recolzen i donen forces als afectats per a continuar dia a dia.

La presidenta de l’Associació ADIBI va agrair al jurat de D’Gens pel premi atorgat i va dedicar tan especial premi a totes les famílies que conviuen diàriament amb una malaltia rara. Destacant la importància d’estar units, treballar en xarxa i sobretot fomentar la recerca.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *