lasarga ajualcoipresuparticipa

‘Cap d’any infantil’ a Ontinyent amb mona i xocolata

• Se celebrarà la vesprada d’aquest divendres 28 de desembre, a partir de les 17:30 h, amb berenar de xocolata i mona • L'últim espectacle de l'any del Festival de Circ i Teatre, 'Paradís Pintat', serà el dia 29

Ontinyent celebra el seu ‘Cap d’any infantil’, una de les diferents activitats del programa nadalenc ‘Ontinyent Il·lusiona’, que inclou premis, concursos, el mateix festival de Teatre i Circ de carrer o mercats nadalencs. Tot amb el propòsit de fomentar l’activitat comercial al municipi.

El Cap d’Any Infantil se celebrarà la vesprada d’aquest divendres 28 de desembre, a la plaça de Sant Domingo. Començarà a les 17:30 h amb el berenar de xocolata amb mona i el lliurament dels premis del concurs de dibuix i literari-artístic de l’Associació d’Amics dels Reis Mags.

A les 18:30 h tindrà lloc les ja tradicionals ‘12 campanades infantils’, amb el campanar mòbil de la Colla de Campaners. Les celebracions conclouran amb l’espectacle de malabars i màgia ‘SET UP’, que s’inclou dintre de la programació del Festival Circ i Teatre.

La programació ‘Ontinyent il·lusiona’ continuarà el dissabte 29 amb l’arribada del carter reial a la ciutat, a partir de les 11:00 h. Acompanyat del seu seguici i el tradicional trenet recorrerà els diversos carrers de la ciutat per recollir les cartes adreçades als Reis d’Orient.

A partir de les 19:00 h, tindrà lloc l’últim espectacle de l’any del Festival de Circ i Teatre, ‘Paradís Pintat’, guardonat amb el Premi Zirkolika 2017 al “Millor Espectacle Teatral”.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *