foradia subscriutegrat

Gran activitat i participació del Centre Cultural Caixa Ontinyent durant 2017

• Vora 20.000 persones han assistit al Centre Cultural Caixa Ontinyent durant el 2017, un any que ha albergat 188 activitats en les quals han participat 113 col·lectius • En 2018 es preveu mantenir la quantitat i varietat en la seua activitat.

Vora 20.000 persones han assistit al Centre Cultural Caixa Ontinyent durant el 2017, un any que ha albergat 188 activitats en les quals han participat 113 col·lectius diferents i que confirma el dinamisme del centre en estos set anys en funcionament.

Al llarg de l’any ha acollit 10 exposicions, 39 conferències, 31 concerts, 9 activitats formatives, 10 projeccions i 89 esdeveniments més entre reunions diverses i activitats internes de la mateixa caixa.

En 2018 es preveu mantenir la quantitat i varietat en la seua activitat. Així, entre les activitats previstes més immediates es troba:

  • la conferència “La Física en pantalons vaquers” del programa Unisocietat (18 de gener),
  • el cap de setmana de “Meditació i Salut” organitzat pel Centre d’Estudis de Budisme Tibetà a Ontinyent (del 26 al 28 de gener),
  • les jornades de l’Escola de pares organitzades per l’Associació per a l’Educació i la Inclusió de Persones en l’Espectre Autista, INCLOU-TEA (de gener a juny en diferents sessions),
  • i l’exposició “Històries de Baaneere” de Xavi Ferragut (del 2 al 25 de febrer).

Caixa Ontinyent va posar en funcionament el Centre Cultural Caixa Ontinyent en el 2010 com a emblema del 125 aniversari. En aquests anys, el centre ha acumulat gran quantitat d’actes i activitats, convertint-lo en un referent cultural a Ontinyent i a la Vall d’Albaida.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *