foradia subscriutegrat

L’Ajuntament d’Alcoi llueix un Betlem modernista elaborat per l’Escola de Belles Arts

• Aquest Betlem representa la ciutat d'Alcoi, incorporant monuments emblemàtics del municipi com són: la Casa del Pavo, el Cercle Industrial, la Glorieta, el Molinar, l'església de Santa Maria... • Moltes de les 400 figures porten la indumentària de l'època de finals del segle XIX i principis del XX

El Betlem de Nadal de l’Escola de Belles Arts llueix a l’entrada de l’edifici de l’Ajuntament d’Alcoi. Centenars d’alcoianes i alcoians ho han pogut comprovar des del dilluns 7 de desembre, quan es va realitzar la seua representació.

Aquest Betlem representa la ciutat d’Alcoi, incorporant monuments emblemàtics del municipi com són: la Casa del Pavo, el Cercle Industrial, la Glorieta, el Molinar, l’església de Santa Maria, el pont de les 7 llunes i el de Sant Jordi. També hi ha representats racons naturals emblemàtics de l’entorn, com són: el Salt, el Molinar i les muntanyes del Castellar, Barranc del Cint, Montcabrer i Serreta. Tot ha sigut elaborat per part del professorat de la Secció Infantil de l’Escola, Montse Ripoll i Alexandra Lozano, i alumnes de la secció infantil i d’adults.

Enguany una de les novetats del Betlem ha sigut la importància que se li ha donat a l’estètica modernista, ja que, a més d’alguns elements emblemàtics i monuments, moltes de les 400 figures porten la indumentària de l’època de finals del segle XIX i principis del XX amb l’objectiu de donar continuïtat a la difusió del modernisme alcoià.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *