foradia subscriutegrat

Els Reis Mags de l’Orient arribaran a Benilloba amb patges i torxes

• Els patges acompanyaran a ses Majestats il·luminant la Cavalcada reial fins a l’entrada de Benilloba • La carretera de Cocentaina entre la cruïlla de Benifallim i Benilloba estarà tallada entre les 18.30 hores i les 19.30 hores

Els patges acompanyaran a ses Majestats il·luminant la Cavalcada reial fins a l’entrada de Benilloba, on començaran un recorregut pel municipi i visitaran l’església abans que els ajudants dels Reis comencen a repartir els regals pujant per les balconades.

Serà el pròxim dissabte 5 de gener a les 18.30 hores quan arriben Ses Majestats a Benilloba per la carretera de Cocentaina. Els patges il·luminaran el camí de la Cavalcada amb torxes. Allí els esperarà el poble per donar-los la benvinguda.

La comitiva reial es dirigirà a l’església abans de començar a repartir els regals de balconada en balconada gràcies a la feina dels patges.

Com és tradició, els Quintos que estrenen títol amb l’arribada de l’any nou, són els encarregats d’organitzar els actes de benvinguda a Ses Majestats.

La carretera de Cocentaina entre la cruïlla de Benifallim i Benilloba estarà tallada entre les 18.30 hores i les 19.30 hores, aproximadament. El desviament del trànsit serà per les següents carreteres: CV787, CV785, CV781 i CV770 (Benifallim, Penàguila i Benasau) i la carretera de Cocentaina-Gorga, la CV706, a través del pont.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *