foradia subscriutegrat

Oliva prepara el campament del Carter Reial per fer arribar les cartes als Reis Mags

El campament estarà muntat en el pàrquing de l’Enginy, també en la Platja d’Oliva a la plaça d’Europa, el pròxim diumenge 2 de gener 2022

Dins de la programació de Nadal que ha preparat el Departament de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, s’ha organitzat per al pròxim diumenge, dia 2 de gener, el Campament del Carter Reial.

El campament estarà muntat en el pàrquing de l’Enginy d’11 h a 14 h i de 16 h a 19 h, on els xiquets i les xiquetes podran entregar les seues cartes de desitjos al Carter Reial, que serà l’encarregat de lliurar-les a ses majestats, els Reis Mags.

“Continuem amb una situació complicada, però hem volgut preparar aquest acte, amb el compliment de les mesures sanitàries, per a seguir apostant per la il·lusió i l’esperança dels xiquets i les xiquetes d’una manera segura, sense deixar de banda la festivitat nadalenca” ha assegurat l’alcaldessa Yolanda Navarro.

Aquest esdeveniment comptarà amb totes les mesures sanitàries vigents, com l’ús de la mascareta en tot moment i el gel hidroalcohòlic. Així com el control d’aforament per part de Protecció Civil.

A més, amb la col·laboració de la regidoria de Festes, l’associació dels veïns de la Platja d’Oliva, ha organitzat també una posta del Carter Reial, a la plaça d’Europa de 12 h a 14 h i de 15 h a 17 h, per facilitar l’accés del Carter Reial als residents de la platja.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *