foradia subscriutegrat

Arriba la 16 edició del Mercat Tradicional de Benilloba

Aquest poble d'El Comtat acollirà als visitants amb aquesta fireta durant els dies 7 i 8 d'abril. Durant tot el dia hi haurà activitats programades per a totes les edats

Durant les vacances de Setmana Santa, el poble de Benilloba organitza el seu Mercat Tradicional. Enguany arriben a la 16 edició, la qual cosa confirma que aquest ja és un esdeveniment consolidat a la localitat. Els dies 7 i 8 d’abril, els visitants podran gaudir d’una gran fira gastronòmica en la qual es podran tastar moltíssims productes típics de la zona, així com llepolies, begudes, hamburgueses i pizza.

A més a més, també s’han programat activitats que començaran al matí, a les 11h, i finalitzaran a la nit. Entre les novetats d’enguany dins d’aquesta programació podem trobar la Batukada ‘Batucor’, que estarà donant ritme a la vesprada del dissabte 20h. Per als més menuts també hi ha activitats, i a més de poder veure als animals de la granja, també podran gaudir d’animacions infantils, jocs, i teatre.

El Mercat Tradicional de Benilloba és un bon esdeveniment per a donar suport a comerciants i a la restauració de la zona, ja que serveix com a injecció econòmica, i així es va demostrar en l’edició de l’any passat que va tindre un èxit d’assistència.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *