foradia pressupostparticipatiualcoi

Nova edició de la fira del tèxtil més important d’Europa, Heimtextil

• La nova edició de la fira del tèxtil més important d’Europa se celebrarà entre els dies 8 i 11 de gener a Frankfurt • Aquest constitueix un esdeveniment amb especial importància per a les empreses del sector del tèxtil de les nostres comarques

La nova edició de la fira del tèxtil més important d’Europa se celebrarà entre els dies 8 i 11 de gener a Frankfurt, Heimtextil. En aquesta fira es presenten les novetats, tendències i col·leccions de disseny tèxtil d’interiors per a 2018, com a teixit per a tapisseria, roba de llit, bany i taula, cortines i cortinetes, i revestiment de parets.

Aquest constitueix un esdeveniment amb especial importància per a les empreses del sector del tèxtil de les nostres comarques, moltes de les quals estaran allí presents. En l’edició de l’any passat, les empreses valencianes van representar el 70% de les 114 empreses espanyoles presents.

També van estar presents el conseller d’Economia, Rafa Climent, i la directora general d’Internacionalització, Dolors Parra, al costat de representants de l’Associació d’Empresaris del Tèxtil de la Comunitat Valenciana (ATEVAL). Allí van visitar els estands de les empreses valencianes i els van mostrar el seu suport, ja que “estan posicionant la marca, el producte, i estan generant molt valor afegit en el sector”.

Climent va destacar el valor del sector tèxtil valencià a nivell internacional i el seu creixement: “l’aposta de sector tèxtil-llar valencià per la innovació, la tecnologia i la qualitat s’està traduint en els últims anys en un important augment de les vendes, de les exportacions i de l’obertura de nous mercats per tot el món”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *