lasarga subscriute elgrat

Jordi Pla i Rafa Climent expliquen els avanços i propostes de desenvolupament del teixit empresarial contestà

• Climent i Pla manifesten el seu compromís amb les xicotetes i mitjanes empreses • Tots dos van conversar amb els amb veïns i veïnes de la capital de la comarca d’El Comtat • El conseller d'Economia Rafa Climent va explicar la seua gestió en la Conselleria

El conseller d’Economia, Rafa Climent, i el candidat a l’alcaldia de Cocentaina pel Col·lectiu 03820-Compromís, Jordi Pla, van oferir un acte públic en el qual van explicar els avanços que estan duent-se a terme per tal d’impulsar l’economia i el del desenvolupament del teixit empresarial. “Treballem amb valors i amb premisses bàsiques: l’aposta per la reindustrialització, la internacionalització de les empreses i la innovació”. Aquesta frase del conseller resumeix els plantejaments i treballs que s’estan realitzant.

Jordi Pla va parlar d’economia, d’innovació i del treball com a prioritat de futur. En aquest sentit, Jordi Pla va emfatitzar en l’aposta per un Pla de Modernització de Polígons Industrials que solucione els problemes d’accés al polígon dels Algars, que millore la connexió d’Internet i de gas i que aposte per les energies renovables.

Pla explicava també la necessitat de que l’Ajuntament facilite que les xicotetes empreses puguen desenvolupar-se a través de la digitalització i de l’exportació. I ha criticat al Govern del municipi per no fomentar aquestes ajudes per qüestions partidistes: “no pot ser que, perquè aquestes propostes siguen aportacions del Col·lectiu-Compromís, l’equip de govern no les pose en marxa. Cocentaina necessita grans consensos en temes estratègics i que cada u es deixe el carnet del partit en casa i mire pel bé del nostre poble”.

Pel que fa al comerç, Jordi Pla explicava que s’ha d’aplicar el Pla d’Acció Comercial i s’han de portar endavant ajudes per a situar al comerç local en el món tecnològic i per tenir un sistema de repartiment de compres local.

Impulsar la marca Fira de Tots Santsper a impulsar el turisme durant tot l’any” és un altre dels eixos que ha defensat el portaveu de la coalició contestana. També explicava que s’ha de potenciar el turisme natural, amb la Serra Mariola com a màxim exponent i el turisme esportiu a través del cicloturisme. I en aquesta línia, “els Campionats d’Espanya i el final d’etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana han de servir d’impuls per a portar a terme una estratègia concreta i planificada per a fer de Cocentaina un lloc d’encontre per als cicloturistes”.

El conseller d’Economia Rafa Climent va recordar que, amb les polítiques que s’estan duent a terme des del començ de l’última legislatura, el País Valencià ha aconseguit l’atur. Ara l’economia productiva i la indústria són prioritats per a donar estabilitat en el treball, enfront de polítiques especulatives.

A l’àmbit turístic, va remarcar d’aprofitar la Fira de Tots Sants per a impulsar el turisme durant tot l’any. A més de potenciar el turisme natural, amb la Serra Mariola, el turisme esportiu i el cicloturisme. “Els Campionats d’España i el final d’etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana han de servir per a portar una estratègia per a fer de Cocentaina un lloc per als cicloturistes,” concloïa Plà.

Per la seua banda, el conseller d’Economia Rafa Climent va recordar que s’ha rebaixat l’atur, amb més contractes indefinits. Ara l’economia productiva és la prioritària i la industria, per a donar estabilitat en el treball, front a polítiques especulatives.

Rafa Climent ens va explicar als veïns i veïnes la seua gestió en la Conselleria d’Economia, “treballem amb valors i amb premisses bàsiques: l’aposta per la reindustrialització, la internacionalització de les empreses i la innovació”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *