foradia subscriutegrat

Rafa Climent destaca a les indústries innovadores de la Comunitat

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha visitat l'empresa murera Nonwovens Ibérica SL, que instal·larà una nova línia de producció de matèria primera per a fabricar màscares

Rafa Climent, conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha visitat la localitat de Muro, més concretament, una de les seues empreses, Nonwovens Ibérica SL. Aquesta fàbrica s’encarrega a la producció i subministrament de teixit sense teixir (no-teixits) i que pertany al Grupo Encar, especialitzat en articles tèxtils per a la neteja domèstica i industrial, fabricadors de Calçat, fabricadors de pell sintètica i per a la construcció, entre altres.

Durant la seua visita, el conseller ha volgut destacar “el valor afegit que aportes les indústries innovadores de la Comunitat en l’actual conjuntura econòmica“. A més, també ha ressaltat que: “són clau en aquests moments perquè aporten solucions que contribueixen a aconseguir la recuperació“.

Ens enfrontem a un nou escenari econòmic en el qual hem de continuar apostant i consolidant una indústria productiva e innovadora, d’alt valor afegit I diversificada per a accelerar la recuperació de l’economia i de l’activitat industrial“, ha afegit Climent.

Pel que fa a la visita a Nonwovens Ibérica SL., Rafa Climent s’ha reunit amb els responsables d’aquesta empresa innovadora, on ha conegut la seua activitat i l’important esforç que estan realitzant. Cal destacar que aquest negoci ha fet una gran inversió per a instal·lar una línia de producció de ‘melt blown’ de la màxima solvència i tecnologia, l’única matèria primera per a la fabricació de mascaretes.

Es tracta d’una línia Reicofil-Reifenhuser en ample de 320 cm i que entre altres productes produeix l’únic filtre per a màscares que supera les normes més exigents amb una Eficàcia de Filtració Bacteriana del 99%.

Aquesta nova línia permetrà la creació d’almenys 13 llocs de treball, el muntatge es realitzarà entre els mesos de setembre, octubre i novembre i serà la primera instal·lació existent a Espanya i la quarta d’Europa.

Segons ha explicat el conseller es tracta d’una maquinària molt innovadora que permetrà produir al nostre territori teixit sense teixir per poder abastir a altres indústries que es dediquen a fer màscares“.

Rafa Climent, ha destacat de Nonwonvens Ibérica que: “és un clar exemple de la importància de la relocalització i de la producció local en un moment com l’actual per a reduir la dependència dels proveïdors internacionals i per a, d’aquesta manera, poder garantir el subministrament al nostre sector productiu per a continuar sent competitius“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *