foradia mediambient

Alberto San Juan representarà al Gran Teatre de Xàtiva la seua última obra, ‘Mundo Obrero’

• Una representació que, a través de la seua acció, focalitzada en el moviment obrer, realitza un recorregut històric • “Vés a un banc i agafa el que necessites. És teu”. Ací comença la música, de Santiago Auserón, i arranca el relat.

El Gran Teatre de Xàtiva acollirà l’última obra d’Alberto San Juan, ‘Mundo obrero’. Una representació que, a través de la seua acció, focalitzada en el moviment obrer, realitza un recorregut històric des de finals del segle XIX fins al final de la dictadura de Franco.

L’obra comença d’aquesta manera: un captaire s’apropa a una taula i demana una moneda a un home, que treu una pistola de la seua jaqueta, li la posa a la mà al captaire i li diu: “vés a un banc i agafa el que necessites. És teu”. Ací comença la música, de Santiago Auserón, i arranca el relat.

A més d’Alberto San Juan, fundador Animalario i un dels creadors de Teatro del Barrio, els intèrprets de ‘Mundo obrero’ són: Marta Calvó, Pilar Gómez i Luis Bermejo. Es durà a terme divendres 25 d’abril, a les 22:00 hores.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *